Tvåsiffrig vinst till hemmalaget

30 NOV 2013
Skrivet av :

Under lördagseftermiddagen tog hemmalaget Älvsby IF Hockey U12 emot gästande Sunderby SK Vit. En drygt halvfull läktare kom för att titta på matchen och efter cirka en och en halv timme kunde hemmaklacken jubla. Vinsten var säkrad.

Redan efter en minut och 35 sekunder in i första perioden kom första målet och bara ett par minuter efteråt kom det andra. Den första perioden slutade med siffrorna 7 – 0. Hemmalaget visade upp ett klockrent samarbete mellan varandra.

Många fina passningar och skott löste av varandra under matchen och majoriteten utav tiden spenderades i anfallszonen. Den andra perioden haglade det skott mot motståndarnas mål och hela 12 mål till sattes. Efter 40 minuters spelande gick slutsignalen och slutresultatet blev 19 – 0 till hemmalaget.

_DSC0010

Trots en förlust till bortalaget förtjänar målvakten deras en klapp på axeln för sin prestation. Skott efter skott sköts och i slutet hade över 60 skott på mål registrerats, varav endast 19 stycken utav dessa slank in.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.