Selmin har Norrkoll med ny App

06 NOV 2013
Skrivet av :

Selmin Botic 24 år kom till Sverige under år 2000 som 11 åring flykting till Sverige och Älvsbyn, detta från inbördes kriget i Bosnien.  Tillsammans med familjen med mamma och en bror, den enda som ej kom med är hans far som dog i kriget.

20131106_norrkoll_003

Selmin Botic nya App ute nu

Nu 13 år senare har han och hela familjen etablerat sig väl i Älvsbyn. Selmin vill inte dölja sitt ursprung och känner att han blivit väl  bemött, där inte minst hans intresse för fotboll tidigt fick in honom hos ÄIF som betytt så mycket för att komma in i det svenska samhället.

Under de senaste åren har vi även sett Selmin kreativa intresse inne i Älvsbyn, som i grunden är ett sätt för honom att försöka skaffa en sig en egen försörjning. Diggireklamskyltarna på Coop, ICA, Herr Man och Kraft & Hälsa. I dag är de en etablerad verksamhet som hela tiden utvecklas.

Men nu kommer det mer från Selmin Botic, som nu jobbat fram en App för mobiler som skall få mobilanvändare och företag/arrangörer att mötas dels lokalt på varje ort inom fyrkanten och i A-kommunena.

Detta genom att vara trogen appen skapar man mervärden för båda parterna, erbjudanden som ger något och lockar användarna att nyttja den. Lite säljande kanske namnet på Appen också är ”NORRKOLL”. Utvecklingsarbetet har tagit drygt ett år, men nu är det igång och nu får vi se om det blir ett lika lyckat projekt som Diggireklamskyltarna har blivit.

Mer om Diggireklam och Norrkoll

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.