Saturday 5 startade

Den nya ungdomsverksamheten ”Saturday 5” startade upp under lördagen på Forum. Där Fritid & Kultur i samverkan med Mutcho Ekonomisk förening skall bedriva ungdomsverksamhet under lördagar mellan klockan 17-23.

20131123_saturday_puff

I sporthallen på Forum kan det spelas basket, volleyboll, badminton, fotboll ev boll/klubba tar man med sig själv, sporthallen kan även bokas för gruppaktivitet kl. 20-23.00. Uppe i Pärlan är det fika och film som gäller och i Vänskapsföreningens lokaler kan man spela biljard.

Om man vill vara i Sporthallen mellan 20-23 så måste den bokas genom Mutcho tel: 073:586 00 63 eller ntotom@yahoo.fr

Älvsbyn Just Nu kommer att följa upp den kommande verksamhet inom Saturday 5

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.