Nudlar på spisen bakom utryckning

23 NOV 2013
Taggar : , ,
Skrivet av :

En hyresgäst på Storgatan 2b fick ett abrupt uppvaknande natten mot lördag utav räddningstjänsten i Älvsbyn. Strax innan 04:00 på morgonen fick SOS Alarm in ett larm om en misstänkt brand någonstans i hyreshuset. Ett flertal hyresgäster hade vaknat av att det luktade brandrök i byggnadens övre del och att en brandvarande tjöt.

Väl på plats lyckades räddningspersonalen hitta källan till röken som visade sig vara nudlar som stod och rykte på en spis i en utav lägenheterna. Inne i lägenheten påträffades även lägenhetsinnehavaren, en yngre man, som låg och sov. Mannen undersöktes på plats av ambulanspersonal men inga skador hittades.

Efter att ha vädrat trappuppgången och lägenheten konstaterades det att faran var över och hyresgästerna kunde tryggt gå och lägga sig igen.

_DSC0016 _DSC0029 _DSC0039

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.