Drunkningstillbud i Badhuset

16 NOV 2013
Skrivet av :

Ambulans-460x180

En 15-årig pojke hittades flytande med ansiktet neråt i simbassängen i badhuset. Han har förts med ambulans till Sunderby sjukhus. När ambulansen lämnade Älvsbyn andades pojken. Tillståndet för pojken är allvarligt.

Det är ännu oklart vad som hänt när olyckan inträffade vid 17-tiden under fredagen. Badvakter och en vuxen såg efter pojken när han badade.

Anders Nilsson, VD Älvsbyns fastigheter

Anders Nilsson, VD Älvsbyns fastigheter

– Han låg och flöt på ytan. Han har dykt mycket och brukar göra så där. Sedan reagerade de på att han låg litet för länge och plockade upp honom, säger Anders Nilsson, VD på Älvsby fastigheter, som driver simhallen.

Personalen utförde konstgjord andning och hjärt-lungräddning på pojken, som andades när han fördes i väg med ambulans till Sunderby sjukhus. Pojkens föräldrar är underrättade om olyckan.

Personalen har hörts av polisen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.