Busig helg på Kaniskrogen

04 NOV 2013
Skrivet av :

Det var ett smakfullt Halloweenfirande Kaniskrogen bjöd in till för busiga barn under förra fredagen. Maskerad, godisregn, grillade marsmallows och danslekar lockade ett 50-60-tal ungdomar från hela fyrkanten.

Det blev väldigt uppskattat av både föräldrar och barn, säger Charlotta Nilsson som driver verksamheten.

Och någon brist på fantasi verkade varken personal eller festdeltagare ha. Som tur var fanns Marcel Köppe med och kunde föreviga de många kreationerna. Håll till godo med kvällens bildspel!

Och knappt hann Charlotta landa efter fredagens aktivitet, så var det dags för nästa fest! Denna gång var åldersgränsen från 18 år och det kom en mängd med tokiga, galna, farliga och roliga deltagare – allt ifrån kycklingar till häxor. Gemensam nämnare var att alla var lika partysugna.

Kvällens pris för bästa utstyrsel gick till transan Tony, som med sin utstyrsel kammade hem ett presentkort med middag för två på Kaniskrogens restaurang. Spännande att se vem hen väljer att bjuda med sig.

Kvällens pris för bästa utstyrsel gick till transan Tony från Älvsbyn. Foto: Charlotta Nilsson.

Kvällens pris för bästa utstyrsel gick till transan Tony från Älvsbyn.
Foto: Charlotta Nilsson.

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.