Halloweenfest med spännande äventyr

03 NOV 2013
Skrivet av :

fb

Läs om Korsträsk spännande Halloweenfirande, som bjöd på maskerad, sagostund och äventyr!

I Korsträsk byagård anordnade vi en Halloweenfest för barnen och det var mycket uppskattat. Kvällen började 18.00 med att mingla, käka lite snacks och dansa. Därefter vart det en sagostund där barnen fick lyssna till berättelsen och Smeden Jack och hans förlorade lykta. Sedan var det barnens tur att ge sig ut och följa djävulens silvermynt som skulle leda dem till Jacks borttappade lykta. Tänka sig att alla barnen (4 olika grupper) lyckades hitta 4 pumpor till Jack så nu behöver han inte famla i mörkret på jorden längre.

fb14
I skattpåsen fanns godis och lysstavar som snabbt knäcktes och började lysa i form av armband, pannband och ringar.
Under kvällen hade vi dansstopp där ingen åkte ut utan alla var vinnare. En vinnare fick vi under kvällen och det var i leken Hela havet stormar! Där var det Fanny Lundberg från Lillträsk som segrade.
Kvällen avslutades med dans och många nöjda men trötta barn.

fb9
Tusen tack alla sköna ruskprickar. Ni är verkligen bäst på att göra festerna som vi gör till riktiga succér! Hoppas vi ses nästa år!

TEXT & BILD: Korsträsk byaförening

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.