Vargtimmar i Storforsen

Under årets upplaga av näringslivsgalan bjöds gästerna på allt från ögonbrynslyftande illusioner och mjuka damskor, till saftig och mör oxfilé, söta kantareller och dansunderhållning.

Årets utsökta galameny bestod utav:

Förrätt

Västerbottenostpaj med renstek, pepparrotsmousse och syltade kantareller.

Varmrätt

Oxfilé med tryffelsås. Säsongens grönsaker och potatisgratäng med norrglimt.

Efterrätt

Crema Catalaña med marinerade hallon och chokladstick.

Kvällens underhållning stod illusionisten, tankeläsaren och entertainern Peter ”Vargen” Varg för. Redan under minglet gick Vargen runt bland gästerna och utförde diverse tricks. Sedan, efter att förrätten blivit intagen, ställde sig Vargen på scenen och förvandlade bland annat en mugg mjölk till en enda lång pappersremsa som föll till marken.

_DSC0024

Efteråt satte Vargen Nils Nilsson i trans, för att sedan plocka fram en låda. I lådan fanns ett hemligt objekt som Nils skulle identifiera genom att känna på med handen. Tack vare transen trodde Nils att en soppslev var en sked och en damsko var en disktrasa. Efter en rad olika tricks, både på scenen och ute bland gästerna mellan måltiderna, avslutade Peter kvällens underhållning med att sluka en avlång ballong och spotta ut röda mjuka bollar och en hög girlanger.

Efter middagen kom servitriserna/servitörerna och kockarna ut för att ta emot gästernas applåder och glädjerop. Sedan styrde kosan upp till dansrummet för att shaka loss på dansgolvet till tonerna av orkestern Stage.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.