Uppskattat möte med Anna Borgeryd

Anna Borgeryd förde ett uppskattat framträdande där hon berättade om sin bok Tunna väggar.

Anna Borgeryd förde ett uppskattat framträdande där hon berättade om sin bok Tunna väggar.

Ungefär 30 personer kom till Johannesgården och lyssnade när Anna Borgeryd berättade om sin bok Tunna väggar. Den som ville kunde även få sitt exemplar av boken signerat.

Inger Lundberg hälsade Anna välkommen.

Inger Lundberg hälsade Anna välkommen.

Folkpartiet Älvsbyliberalerna arrangerade i samarbete med vuxenskolan detta offentliga möte dit Anna Borgeryd inbjudits att berätta om sitt författarskap. Anna har någonstans alltid vetat att hon ville skriva. Redan i fyraårsåldern skrev hon sin första bok, och boken om Mulle finns kvar hemma på Älvgatan.

Anna berättade lättsamt och underhållande om sin resa med att skriva Tunna väggar. Arbetet med boken tog ungefär fjorton år, och från början hade den arbetsnamnet ” spaller”. Resan har varit både lustfylld och fylld av hårt arbete.

Anna Borgeryd har rötterna i Älvsbyn.

Anna Borgeryd var engagerad och underhållande.

Anna berättade också om sitt engagemang för världsekonomin och om sitt miljötänk. Efter hennes berättande fanns möjlighet att ställa frågor, och då kom frågor om hennes tidsfördelning; hur hinner hon med allt hon gör? Mycket handlade också om framtidens ekonomi och miljö. Arrangemanget var mycket uppskattat av publiken.

20131029_bok_012

– Anna är en riktig Älvsbypärla, menade Inger Lundberg, fp.

Efter detta bjöds på gott fika, och många stannade kvar och en deltog i en intressant och givande diskussion om seniorboende. Behovet finns och trycket är stort framhölls.

– För oss i Folkpartiet var det en väldigt givande kväll, berättade Inger Lundberg.

Boksignering på bokhandeln

Boksignering på Älvsby Bokhandel under eftermiddagen

FOTO: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.