Tre inbrott i Älvsbyn på ett dygn

09 OKT 2013
Skrivet av :

Under natten mot onsdag fram till 1530 tiden på dagen, har det anmälts 3 inbrott inom Älvsbyn. Först anmäldes ett villainbrott i Lillkorsträsk där villan genomsökts, skåpdörrar har lämnats öppna m m.  Senare under dagen anmäls även två inbrott i Pålsträsk, ett i en villa och i ett garage.

Vid inbrottet i Lillkorsträsk tog sig tjuvarna in i villan genom att krossa en ruta på balkongdörren, därefter genomsöktes hela villan. I Pålsträsk inbrottet skett under dagen mellan kl 06.30-15.30. Tjuven/tjuvarna har krossat ett källarfönster på baksidan i huset och sedan lämnat huset via entrédörren. Grarageinbrottet i Pålsträsk kom till polisen kännedom i samband med platsundersökningen av det anmälda villainbrottet.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.