Om du ska klä dig rätt – med stil, då är underkläderna viktiga

29 OKT 2013
Skrivet av :

 

Lisa Lundströms föreläsning om mode var uppskattad. FOTO: STERLING NILSSON

Lisa Lundströms föreläsning om mode var uppskattad. FOTO: STERLING NILSSON

Intresset för mode är stort i Älvsbyn. När Lisa Lundström, ägare av butiken ”Helenas – med stil”, höll en föreläsning om hur du som kvinna ska klä dig rätt – ja, då fylldes butiken snabbt.
– Alla ser vi olika ut men vi är alla mycket vackra, förklarade Lisa.
Initiativrikedomen bland Älvsbyns köpmän är stort. Senaste aktiviteten var en föreläsning om mode som hölls av Lisa Lundström under onsdagskvällen förra veckan. Butiken fylldes snabbt av intresserade älvsbybor. Sittplatserna var upptagna långt innan föreläsningen började.

Många kom för att lyssna. FOTO: STERLING NILSSON

Många kom för att lyssna. FOTO: STERLING NILSSON

– Alla har vi något som vi är nöjda med, berättade Lisa och förklarade att i hennes butik är ambitionen att hitta något som passar alla, oavsett kroppstyp.
Den som vill känna sig riktigt nöjd med slutresultatet bör inte slarva med underkläderna.
– Hur många här inne tycker att det är det värsta plagget att köpa är en BH? undrade Lisa och fortsatte:
– Just därför hoppar man just över att prova och tar själv det man tror passar och är rätt. Då får man oftast en BH som sitter halvbra och är oskön.
Kvinnor använder sin BH mellan 14 och 16 timmar om dagen.
Just därför är det viktigt att den sitter rätt. En BH skall vara skön och behaglig och sitta rätt, betonade Lisa och fortsatte med några tips.
– Har du en liten byst och lite diafragma-mage, ta då en bh som lyfter och fyller upp bysten. Det gör att kläderna faller över magen och sitter bättre. Har du stor byst så använd dig av en minimiser som minskar bystens storlek och får bysten att sitta på plats. Då kan du köpa kläder i rätt storlek för hela din kropp.
Åhörarna fick veta att det i dag finns många produkter på marknaden som hjälper dig att forma kroppen och se bra ut; exempelvis linnen, klänningar, strumpbyxor, trosor, med mera…
– Du kan få klänningen att sitta bättre med en slim in klänning. Den minskar valkarna och gör att klänningen faller bättre. Du känner dig nöjd och fin vilket gör att du trivs med dig själv och utsrålar självförtroende. Du får en slätare figur, sträcker på dig och trivs.
Modeföreläsningen blev en hit – och det är nog inte sista gången som kunderna i Älvsbyn får lysna till Lisas råd. I helgen genomförde hon för övrigt en modevisning i samband med hjärt- och lungsjukas höstfest. Det kan du läsa om och se bilder ifrån genom att klicka här…

Kanske även dags att ge männen i Älvsbyn en klädkurs..?

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.