Korsträsk i chock och förundran

12 OKT 2013
Skrivet av :

_IGP6028

Söndagen den 6/10 klockan 13:00 försattes ett 80-tal besökare i Korsträskskolans gympahall i chock och förundran. Trollkarlen John Trix kom och underhöll med sin familjeshow.

Showen lovade att besökarna skulle chockas och förundras och den höll vad den lovade och det med råge. Tempot var högt, skratten många och förundran stor. Publiken engagerades på ett roligt sätt och barnen var väldigt intresserade och förundrade över exempelvis vattnet i kannan som aldrig tog slut. De var också mycket spända om armen på tjejen på scenen skulle trilla av i samma hastighet som gurkorna.

 

Gunnar Nilsson-Suikki tyckte att showen ”ägde” och det instämde hans bröder Einar och Birger i. Efter den 40 minuter långa showen bjöd Korsträsk byaförening på fika till små och stora och samtidigt böjde John Trix ballongfigurer till alla barnen.

TEXT/FOTO: Jenny Lundkvist

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.