Kanisbackens storsatsning växer

Här är platsen för det ankommande servicehuset; till vänster om Kanislogen.

Här är platsen för det ankommande servicehuset; till vänster om Kanislogen.

Idag kom beskedet. Vecka 50 levererar Älvsbyhus ett nytt servicehus till Kanisbacken. Huset kommer att placeras till vänster om Kanislogen.

Vi har tidigare berättat om de nya husvagnsplatserna som anlagts under sommaren. Nu blir servicehuset ett lyft som ytterligare stärker backens position. Fullbokad camping är det självklara målet för säsongen 2013-2014, och redan nu är det målet nått!

Dessutom har backen fått ett nytt och fräschare utseende. Gräsklippning och röjning på vänstra sidan av backen har nämligen också genomförts innan kölden slår in. Men ännu är man inte riktigt färdiga att dra igång säsongen.

– Det kommer ske mycket dom kommande veckorna, berättar Marcel Köppe och fortsätter:

Håll utkik!

Den fixade backen ger ett öppnare intryck efter gräs- och slyröjning.

Den fixade backen ger ett öppnare intryck efter gräs- och slyröjning.

FOTO: Marcel Köppe
Ritningar: Älvsbyhus

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.