Givmildheten är hög till Världens Barn

13 OKT 2013
Skrivet av :

Insamlingen till Världens Barn pågår för fullt fortfarande, även om det nu sker med insamlingsbössor på mer lokal nivå. Älvsby Lions lokalavdelning har varit ute under tre dagar,  där man ser att givmildheten är hög även i Älvsbyn.

Radiohjälpen intensiva insamling till Världens Barn i Radio och Tv de gångna veckorna fick in 60 852 841 kronor till fredagens direktsända gala. Men på lokal nivå fortsätter insamlingen och i Älvsbyn har Lions varit ute under tre dagar (torsdag-lördag) där ett flertal fyllda insamlingsbössor samlats in.

På lördagen var Margareta Nilsson och Sara Risberg från Lions i Älvsbyn ute med sina bössor vid Coop Extra, ICA och Systembolaget och givmildheten var hög.

VB_wide_logo_pos

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.