Folkpartiet inbjuder Anna Borgeryd till Älvsbyn

17 OKT 2013
Skrivet av :

Tisdag den 29 oktober kommer Anna Borgeryd att gästa Johannesgården i Älvsbyn. Folkpartiet Älvsbyliberalerna anordnar offentligt möte tillsammans med studieförbundet Vuxenskolan. Tillställningen börjar klockan 19.00.

Anna-Borgeryd

Anna Borgeryd

Anna Borgeryd är inbjuden gäst, hon kommer att berätta om sin kritikerrosade debutroman Tunna väggar. Anna har sina rötter i den kända bagarfamiljen Nilsson i Älvsbyn. Hon har många strängar på sin lyra Hon är styrelseordförande och koncernstrateg i Polarbröd AB, skriver blogg, musik och teatermanus och har doktorerat i konflikthantering.

Efter föredraget finns möjlighet att ställa frågor till Anna. Folkpartiet bjuder på fika, därefter finns möjlighet att tipsa och samtala med representanter i Folkpartiet för dem som så önskar.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.