Folkpartiet inbjuder Anna Borgeryd till Älvsbyn

17 OKT 2013
Skrivet av :

Tisdag den 29 oktober kommer Anna Borgeryd att gästa Johannesgården i Älvsbyn. Folkpartiet Älvsbyliberalerna anordnar offentligt möte tillsammans med studieförbundet Vuxenskolan. Tillställningen börjar klockan 19.00.

Anna-Borgeryd

Anna Borgeryd

Anna Borgeryd är inbjuden gäst, hon kommer att berätta om sin kritikerrosade debutroman Tunna väggar. Anna har sina rötter i den kända bagarfamiljen Nilsson i Älvsbyn. Hon har många strängar på sin lyra Hon är styrelseordförande och koncernstrateg i Polarbröd AB, skriver blogg, musik och teatermanus och har doktorerat i konflikthantering.

Efter föredraget finns möjlighet att ställa frågor till Anna. Folkpartiet bjuder på fika, därefter finns möjlighet att tipsa och samtala med representanter i Folkpartiet för dem som så önskar.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.