Enklare, roligare & tryggare företag

05 OKT 2013
Skrivet av :

Det är många idag som vill starta ett företag i någon form, men det är mycket som skall göras innan det blir verklighet. Svårigheter, fallgropar, svåra vägval till rätt företagsform och mycket jobb kantar vägen mot en uppstart.

 

På fredagen besökte vi Coompanion i Luleå då de bjöd in till mingel för intresserade där nyfikna, redan etablerade småföretag, kopperativ, ekonomiska föreningar träffades under trevliga former allt för att bevisa att det är Dubbelt så roligt och hälften så svårt!

Oavsett om man befinner sig på idéstadiet, har börjat starta upp eller redan är igång med en verksamhet så finns flera vägar för Coompanion för att hjälpa till att lyckas. Det finns även en kostnadsfri Onlineerådgivning.

I Luleå är det Roine Karlsson, som är Verksamhetsledare och till sin hjälp har han Gunnel Mörtlund, Rådgivare, Elena Peverada, Rådgivare, Lena Jakobsson, Utbildare och Rose-Marie Lundström nyanställd projektledare.

På fredagens mingel blev det väldigt mycket nätverksbyggande och samtal med likasinnade entrepenörer som träffades under uppsluppna former, men visst fick det även bli lite högtidligt då priset till årets kooperativ i Norrbotten utdelades till Geektown Kommunikationsbyrå, som även är uttagna till tvävingen även på nationell nivå.

20131004_coomp_offlogga

 Årets kooperativ i Norrbotten
20131004_coomp_logga

Geektown är ett kooperativ och kommunikationsbyrå. Geektowns huvudkontor ligger i Luleå, men tänk inte att det inte är en nackdel – de finns var du är. De jobbar med företag i hela Sverige och börjar etablera oss på den internationella marknaden.

Teamet bakom Geektown

Kristin Lindqvist, Projektledare
Veronica Ruthberg, Copywriter
Frida Larsson, Art Director

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.