Dansturné kommer till Älvsbyn

dans

Breakdance, street och samtida dans. Nu har han kommit till Älvsbyn. Brasiliansk breakdance i världsklass utlovas när Vanilton Lakka besöker Älvsbyn. Till Forum kan man komma på söndag klockan 19.00 för att se uppträdandet helt kostnadsfritt. 

Dans i Nord och Dansnät Sverige presenterar Is the Body the Media of Dance? Det är dock Älvsby Folkhögskola och Fritid & Kultur som står som arrangörer när Vanilton Lakka kommer till Älvsbyn.

Vanilton Lakka turnerar över hela världen och blandar i sitt koreografiska uttryck breakdance, street och samtida dans. I “Is The Body The Media Of Dance?” kommer du helt nära dansarna och får se brasiliansk breakdance i världsklass, inspirerad av den digitala och mediala världen omkring oss.

In an increasingly computerized world, what are the possibilities of building what we understand as Dance? Which are the possible media for the Dance? Can the body of the dancer be understood as a media such as a computer, a graphic or a phone? Which Dance is possible? In which body, in what medium?

Vanilton Lakka

Älvsbyn, Folkets Hus Forum, 6 oktober kl. 19:00
FRI ENTRÉ

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.