Anders och Johan tävlar på Mallis

07 OKT 2013
Skrivet av :

Två glada älvsbybor  Anders Jonsson och Johan Nilsson står för delar av Sveriges färger i senior tennis vid Mallorca Senior Open Grade 1, på Beach Club Font De Sa Cala. Under söndagskvällen skrev Anders så här på sin Facebook.

– Jag och Johan tillsammans med övriga svenskar, har idag hejat fram övriga svenskar som haft matcher. Det blev både vinster och förluster men tyvärr även 2 st som fick bryta sina matcher, bl.a. min nye duktige dubbelkompis Göran Lundblad från Skåne, som fick känning av sitt diskbråck! Osäkert om han kan spela dubbel i början på veckan!

– Stället vi bor på heter heter Font de Sa Cala, och ligger på nordöstra delen av Mallis, inte långt från Cala Rajada. Där jag åt jag mina godaste grillade Jätteräkor någonsin, Mums, skriver Anders Jonsson.

Anders möter en tysk idag och Johan en Ungrare tidigast på tisdag, där 768 deltagare är med från 38 länder. – Så det gäller att ha respekt, så håll tummarna, detta är livet för en tennisnörd! Life Is Good!

Länkar till hemsida och resultat, Johan spelar Herrar 35 och Anders Herrar 60.

Hemsida / Resultat

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.