Älvsbyn Just Nu söker byakorrespondenter

Är du nyfiken? Har du koll på vad som händer i din by? Vill du att din by ska få mer uppmärksamhet i media?

På Älvsbyn Just Nu vill vi jämna ut rapporteringen från byarna i kommunen och söker därför dig som vill bli vår korrespondent. Vi vet att det inte bara är i tätorten det händer. Vi behöver din hjälp att föra byarnas talan.

Det finns flera lösningar på korrespondensen; du kan fotografera och skriva hela artiklar, du kan fota och berätta så skriver vi, eller så kan du helt enkelt tips oss på redaktionen om vad som händer i DIN by. Du behöver inte ens bo i byn längre, har du tips om en by så hör av dig!

tips@alvsbynews.se

Låt din by synas. Vi vill se.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.