Älvsbyn Just Nu söker byakorrespondenter

Är du nyfiken? Har du koll på vad som händer i din by? Vill du att din by ska få mer uppmärksamhet i media?

På Älvsbyn Just Nu vill vi jämna ut rapporteringen från byarna i kommunen och söker därför dig som vill bli vår korrespondent. Vi vet att det inte bara är i tätorten det händer. Vi behöver din hjälp att föra byarnas talan.

Det finns flera lösningar på korrespondensen; du kan fotografera och skriva hela artiklar, du kan fota och berätta så skriver vi, eller så kan du helt enkelt tips oss på redaktionen om vad som händer i DIN by. Du behöver inte ens bo i byn längre, har du tips om en by så hör av dig!

tips@alvsbynews.se

Låt din by synas. Vi vill se.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.