Älvsbyhus satsar och finns på Hem- och Villamässan i Älvsjö 3-6 oktober

02 OKT 2013
Skrivet av :
Älvsbyhus deltar för fförsta gången på den stora Hem- och Villamässan i Älvsjö, 3-6 oktober.

Älvsbyhus deltar för fförsta gången på den stora Hem- och Villamässan i Älvsjö, 3-6 oktober.

UPPDATERAD: Älvsbyhus fortsätter att satsa och utveckla både produkten och marknadsföringen. Det har hänt mycket i på produktutvecklingssidan de senaste åren, med nytt i kök och badrum, trägolv i alla rum, nya tillval etcetera.

Detta lyfter nu Älvsbyhus fram på olika sätt, bland annat genom att för första gången delta på den stora Hem- och Villamässan i Älvsjö, 3-6 oktober.

I montern finns två moduler av Älvsbyhus kök och badrum, de rum kunderna tycker är de två viktigaste i ett hem, enligt de kundundersökningar Älvsbyhus gör varje år. Då kan kunderna själva se, uppleva, klämma och känna hur det kommer att se ut i verkligheten.

kök_äjn

Elisabeth Ennefors, kommunikationschef, finns på plats...

Elisabeth Ennefors, kommunikationschef, finns på plats…

Älvsbyhus kommer också att ha föredrag på mässans byggscen ”Speakers Corner” där företaget kommer att berätta om fördelarna att bygga nytt hus istället för att köpa begagnat. Fördelar såväl för miljön som för den egna plånboken. En av föredragshållarna är Älvsbyhus VD, Kent Johansson (fredag kl. 16.30).

I montern kommer representanter från Älvsbyhus säljkår i Mälardalen att finnas på plats samt även representation från huvudkontoret i Älvsbyn.

Helgen efter mässan, 12-13 oktober går en nationell villavisning av stapeln, då håller alla säljare öppna visningar från Luleå i norr till Malmö i söder.

Älvsbyhus tror på en ökad efterfrågan av småhus, efter ett par år av stagnation i branschen. Då kommer bolaget att stå rustade med en utvecklad produkt som vi presenterat på nya sätt och i nya kanaler.

Läs gärna mer om Älvsbyhus på företagets Facebooksida, där såväl befintliga som nya kunder delar sina tankar, uppfattningar och synpunkter om en av livets största investeringar; att bygga ett helt nytt hem.

bad_äjn

Älvsbyhus hälsar alla varmt välkomna att komma besöka dem på Hem- och Villamässan, monter nr AG:54!

Fakta:

  • Älvsbyhus är en internationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge.
  • Bolaget bildades 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Verksamheten utvecklades och 1960 sattes det första Älvsbyhuset upp.
  • Nu har över 37 000 hus levererats till kunder i Sverige, Finland och Norge.
  • Bolaget har fyra fabriker, tre i Sverige och en i Finland. Bolaget leds av tredje generationen av familjen Johansson, sonsönerna Kent och Stefan Johansson är VD respektive vice VD/byggchef.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.