Sol, vind och Vistträsk

VIF-puffbild

Under söndagen arrangerade Vistträsk idrottsförening (VIF) en aktivitetsdag vid anläggningen med fotbollsplaner och klubbhus. På schemat stod alla de typer av utesporter och utelekar som besökarna ville delta i.

Klockan elva anlände de första besökarna, som var ivriga att komma igång. Ungefär trettio personer i varierande åldrar spelade brännboll, kubb, fotboll och lekte tafatt. Stora och små, de yngsta knappt tre år, hade en härlig dag i solen. Tyvärr blåste det kraftigt, men brännbollslagen hanterade detta med glans.

Idrottsföreningen sålde hamburgare och läsk, det lockade även åskådare till platsen.

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.