Sol, vind och Vistträsk

VIF-puffbild

Under söndagen arrangerade Vistträsk idrottsförening (VIF) en aktivitetsdag vid anläggningen med fotbollsplaner och klubbhus. På schemat stod alla de typer av utesporter och utelekar som besökarna ville delta i.

Klockan elva anlände de första besökarna, som var ivriga att komma igång. Ungefär trettio personer i varierande åldrar spelade brännboll, kubb, fotboll och lekte tafatt. Stora och små, de yngsta knappt tre år, hade en härlig dag i solen. Tyvärr blåste det kraftigt, men brännbollslagen hanterade detta med glans.

Idrottsföreningen sålde hamburgare och läsk, det lockade även åskådare till platsen.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.