23 SEP 2013
Mohammad Moktar Salat blev tvåmålsskytt i matchen hemma mot Bergnäset.

Älvsbyn hade redan säkrat seriesegern inför söndagens avslutande match mot Bergnäset hemma på Älvåkra.

Det blev seger med 3-0 (1-0). Nu väntar kvalspel till division 4.

Mohammad Moktar Salat inledde målskyttet i den 29 minuten. Det blev första halvlekens enda mål.

Samme Salat utökade till 2-0 direkt efter pausvilan och slutresultatet fastställdes av Petter Westerlund i den 69:e minuten.

Även om matchen var betydelselös så ville säkert Älvsbyn göra en bra insats för att ha rätt känsla med sig till kvalet.

Älvsbyn har svarat för en fantastisk säsong. Laget har endast förlorat en match!

Framåt har laget gjort 46 mål på 16 matcher och försvaret har varit rena fästningen. Endast tolv mål insläppta.