Skivmärke med flygande start

Filmteamet som gjort musikvideon för låten 'The one' tillsammans.

Filmteamet som gjort musikvideon för låten ‘The one’ tillsammans.

Nyligen spelades en musikvideo in i kommunen. Vyer från Hundberget blandas med sekvenser från andra välkända platser i Älvsbyn. Sångerskan Sofia Franzén från Piteå  sjunger låten ‘The one’, med text och musik av David Lundberg från Älvsbyn.

Redan tio dagar efter release, har singeln nått över 4000 visningar på Youtube. Låten spelades in i David Lundbergs hemmastudio på bostadsområdet Västermalm. David Lundberg är också ägare till nystartade skivmärket RiverVillage Records.

Området där Lekenskolan tidigare stått, har tjänstgjort i musikvideons break-up scene. Videon är filmad av Peter Lundberg, med hjälp av Mattias Hamsch som gjort flygfilmningen. Båda filmarna bor i Älvsbyn.

Låten finns även på Spotify, iTunes och i Sveriges Radios musikarkiv.

Se foton från inspelningen här;

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.