Skivmärke med flygande start

Filmteamet som gjort musikvideon för låten 'The one' tillsammans.

Filmteamet som gjort musikvideon för låten ’The one’ tillsammans.

Nyligen spelades en musikvideo in i kommunen. Vyer från Hundberget blandas med sekvenser från andra välkända platser i Älvsbyn. Sångerskan Sofia Franzén från Piteå  sjunger låten ’The one’, med text och musik av David Lundberg från Älvsbyn.

Redan tio dagar efter release, har singeln nått över 4000 visningar på Youtube. Låten spelades in i David Lundbergs hemmastudio på bostadsområdet Västermalm. David Lundberg är också ägare till nystartade skivmärket RiverVillage Records.

Området där Lekenskolan tidigare stått, har tjänstgjort i musikvideons break-up scene. Videon är filmad av Peter Lundberg, med hjälp av Mattias Hamsch som gjort flygfilmningen. Båda filmarna bor i Älvsbyn.

Låten finns även på Spotify, iTunes och i Sveriges Radios musikarkiv.

Se foton från inspelningen här;

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.