Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate.php on line 55

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/fs_rss/fs_rss.php on line 297

Notice: Undefined variable: sidebar_id in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/function-regist.php on line 57

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 108

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 119

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 133

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 170

Deprecated: Den anropade konstruktormetoden för klassen WP_Widget i adrotate_widgets är tagen ur bruk sedan version 4.3.0! Använd __construct() i stället. in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5472
Älvsbynews – Just Nu » Rutinerade herrar i Älvsbyns andralag bjöd Lillpite på tufft motstånd

Notice: Undefined index: dirname in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 142

Notice: Undefined index: extension in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 143

Rutinerade herrar i Älvsbyns andralag bjöd Lillpite på tufft motstånd

01 SEP 2013
Skrivet av :
Mats Andersson (18) och Kjell Ernstsson (10) visade att takterna sitter i.

Mats Andersson (18) och Kjell Ernstsson (10) visade att takterna sitter i.

BILDEXTRA: Tränarna Kjell Ernstsson, 39, och Mats Andersson, 37, ville vara med och ”leka” när Älvsbyns andralag på lördagen spelade match mot Lillpite hemma på Älvåkra. Och visst sitter takterna i hos ”gubbarna”. Så länge Andersson och Ernstsson fanns på planen höll Älvsbyn jämna steg med sina motståndare. Till slut blev det dock förlust med 1-3 (1-1).

Kylig. I den här sekvensen tunnlar Kjell Ernstsson sin motståndare.

Kylig. I den här sekvensen tunnlar Kjell Ernstsson sin motståndare.

Kjell Ernstsson och Mats Andersson kunde rent teoretiskt ha varit pappor till resten av laget som är födda på 1990-talet. På sätt och vis visade de att gammal är äldst.

Rutin kan räcka långt. Däremot inte orken. Så Andersson och Ernstsson spelade endast första halvleken.

Här rullar Mohammad Moktar Salat in kvitteringen till 1-1.

Här rullar Mohammad Moktar Salat in kvitteringen till 1-1.

När lagen gick till pausvila stod det 1-1. Målskytt för älvsbyn var den snabbfotade Mohammad Moktar Salat.

I andra halvlek tog Lillpite över spelet något utan att för den skull dominera.

– Vi stod upp bra. Inte minst i första halvlek. Sedan får Lillpite ett par billiga mål och det förstör våra segerchanser, menade Lars Westerlund, tränare för andralaget.

Christoffer Berell (6) lagkapten och bäst på plan i Älvsbyn.

Christoffer Berell (6) lagkapten och bäst på plan i Älvsbyn.

Älvsbyn hade också ett par heta målchanser som var värda ett bättre öde.

Jättechans för Elias Alber som tyvärr missar bollen. Å andra sidan gjorde Elias två mål för Älvsbyns förstalag samma dag.

Jättechans för Elias Alber som tyvärr missar bollen. Å andra sidan gjorde Elias två mål för Älvsbyns förstalag samma dag.

Bäst i Älvsbyn denna afton var lagkaptenen Christoffer Berell. Ett extra plus även till Henok Tesfaldet Zerai och Ludvig Ingerskog.

Men alla unga spelare ska ha beröm. De visar på en lovande framtid för fotbollen i Älvsbyn.

Se bildspel från matchen nedan:

 

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.