Nu går Äxter på export

04 SEP 2013
Skrivet av :

Den idéela teaterföreningen ”Äxter” bildades under våren 2009. Redan sommaren samma år spelades den första uppsättning av ”Hemlighuset”, med repris under sommaren 2012 och våren/sommaren 2013 satte man upp ett eget lustspel med namnet ”Den prästaktige tjuven”. Nu kommer den att exporteras till grannkommunen Piteå,  den 12 oktober intar Äxter Christinasalen.

Lördagen den 12 oktober intar Äxter Christinasalen i Piteå kl 19.00, för att ge en föreställning av ”Den prästaktige tjuven”. Redan nu så finns det möjlighet att köpa biljetter till denna enda föreställning i Piteå, detta sker enklast via Äxters hemsida. Klicka Här! 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.