Kreativ tjejkväll

BILDEXTRA: Några gånger per år arrangerar Älvsby köpmannaförening tjejkväll längst med Storgatan. Denna gång skedde aktiviteten i samarrangemang med Piteå-Tidningen och precis som tidigare gånger var uppslutningen stor.

20130926_modev_12

Mest av allt lockade nog modevisningar där merparten av Älvsbyns klädbutiker hade mannekänger med. Ett riktigt överraskningsmoment var Johanna Borgenståls kreativa initiativ med kläder designade av tapeter.

Kreativa Johanna Borgenstål hade designat kläder av tapetpapper.

Kreativ design av tapetpapper.

– Det var helt fantastiskt och ett mycket roligt inslag, berömmer Lisa Lundström, Helenas med stil.

FOTO: Sterling Nilsson

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Eller vad man ska säga. Med tre firmor att handskas med, affärssamarbeten och träning som intressen, kan man säga att det är fullt upp.