Första björnen fälld

25 SEP 2013
Taggar : ,
Skrivet av :
Skytten Tony Christoffersson tillsammans med Nammatj (gråhund) och Bella (blandras Jämte/gråhund) Foto: Jonny Jonsson

Skytten Tony Christoffersson tillsammans med Nammatj (gråhund) och Bella (blandras Jämte/gråhund)
Foto: Jonny Jonsson

Första björnen i årets jakt har fällts. En björnhona på 135 kg har inrapporterats skjuten. Den lycklige skytten heter Tony Christoffersson, Sjulsmark och björnen sköts i skogarna kring Pålträsk, vid gränsen till Piteå kommun.

– Det är fjärde björnen för hundarna under hösten och jag hoppas att det blir några fler, säger en stolt Tony Christofferson, men ödmjukt erkänner han att det även varit några jakter som gått stolpe ut.

Lägesrapport för årets björnjakt hittar du här

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.