Fingerfärdigt uppträdande i kyrkan

15 SEP 2013
Skrivet av :

Under lördagskvällen gästades Älvsby kyrka av organisten Katharina Hieke och flöjtisten Peter Styrman. Tillsammans bjöd dom de närvarande på en vacker konsert med blandade klassiska verk. Bland annat spelades kompositioner av Théodore Dubois, Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Sebastian Bach och Otto Olsson.

Ett 20-tal älvsbybor kom till kyrkan för att lyssna på konserten som var både vacker och uppfriskande. Katharina visade att hon hade bemästrat både fart och orgel när fingrarna flög över tangenterna. Under ett stycke använde hon inte ens händerna, istället var det fötterna som trampade pedalerna i full fart.

– Ett härligt slut på dan, en härlig start på kvällen, tyckte kvällens officiant Anna-Karin Thorngren Bergman.

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.