Final i Sommarcupen i Miniracing

07 SEP 2013
Skrivet av :

BILDEXTRA: På lördagen genomfördes deltävling 4 och final i Sommarcupen i miniracing på Höghedenbanan, där 23 startande kom för att tävla i Älvsbyn då Boden inte klarade av att genomföra tävlingen denna dag.

De få deltagarna skapade också förutsättningar för att genomföra tävlingarna på ett bra sätt, där faktiskt det fina vädret med sol och värme skapade en del problem med att banan dammade. Vilket åtgärdades under dagen genom bevattning. Endast tre heat i varje omgång och tidsplanen hölls på minuten.

Slutliga Resultat Sommarcupen HÄR !  Där du även hittar resultatet från Klubbmästerskap 2013 (Gemensamt för  ÄMS, NMS och Flabe) under söndagen den 8/9 2013.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.