Boka din sistaminuten till teatern!

isistaminuten

Carin Mannheimer gjorde succé med Sista dansen 2009. Nu är hon tillbaka med en ny komedi. ”I sista minuten” spelas i Kulturens hus. Torsdag den 10 oktober arrangerar Älvsby Riksteaterförening en teaterresa till Luleå, för att se föreställningen.

Solveig, Marianne och Annlouise, tre kvinnor i sina bästa år. Eller snarare – förbi sina bästa år. Nu är det bråttom om de ska hinna med att bo i kollektiv, bli förälskade och byta yrke. Det är i sista minuten. Och de vill ha respekt! Inte medlidande.

Föreställningen, inklusive bussresa från Vidsel, Vistträsk och Älvsbyn (forumparkeringen), kostar bara 300 kronor. För att anmäla dig till resan, ring Harry Granlund senast den 29 september: 070-604 25 72.

Här kan du läsa mer om pjäsen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.