Björn i bostadsområde

29 SEP 2013
Skrivet av :

En hög björnspillning avslöjar att en björn har vistats i bostadsområdet Västermalm.

Denna hög med björnspillning hittades nyligen längs Västermalmsvägen.

Denna hög med björnspillning hittades nyligen längs Västermalmsvägen.

Att det är gott om björn är ingen nyhet. Däremot brukar nallarna hålla sig utanför tätbebyggt område. Så är dock inte fallet denna gång – en hög färsk avföring hittades i bostadsområdet Västermalm under veckan som varit.

Björnen har uppenbarligen uppehållit sig mitt i samhället, på en gångväg längs Västermalmsvägen låg en rejäl hög spillning (markerad med pil). Enligt uppgift bara hundra meter från förskolan (inringad).

Pilen visar var spillningen efter björnen hittats. Förskolan är inringad på bilden.

Pilen visar var spillningen efter björnen hittats. Förskolan är inringad på bilden. Klicka för större bild.

FOTO: Lovisa Sandman och Google maps

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.