Äntligen en mässa för gruvnäringen

Loadupbanner-1024x350

Till helgen är det invigning av den allra första mässan för gruvnäringen i Norrbotten. Load up North kommer att arrangeras i Boden, där Projektbyrån håller i trådarna.

På marknadens initiativ startades mässan Load up North i år, det är första gången den blir av, och man kan besöka Boden Arena mellan den 27-29 september för att ta del av det utställarna vill visa. Cliffton, Peab, BDX, LKAB, Prooffice, Adecco, Bodens kommun, Boden Arena samarbetar för att genomföra arrangemanget.

– Inomhusplatserna för utställare fylldes för två månader sedan, berättar Bo Sandström, Projektbyrån, i en intervju med entreprenadtidningen Åkeri & Transport.

Lika populära verkar uteplatserna vara. Området har utökats två (!) gånger för att rymma alla utställare. Det finns alltså ett enormt uppdämt behov av en mässa i branschen.

Allt från entreprenadmaskiner till transport och rekrytering kommer att finnas på mässan. Provkörning och demonstrationer lockar, och glöm inte nätverkandet som kommer att ske under kvällen.

Läs mer om mässan
Här hittar du gratisbiljetter
Läs reportaget i Åkeri & Transport

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.