Annas debutroman lanseras i dag

05 SEP 2013
Skrivet av :
Anna Borgeryd har författat relationsromanen "Tunna väggar".

Anna Borgeryd har författat relationsromanen ”Tunna väggar”.

I dag, torsdagen den 5 september, lanseras relationsromanen ”Tunna väggar”. Boken är skriven av Anna Borgeryd, styrelseordförande och koncernstrateg i familjeföretaget Polarbröd.

Den kreativa oenighet Anna växt upp med i det norrländska brödföretaget väckte hennes intresse för konfliktforskning, som hon doktorerade i 1998. Ständigt sporrad av utmaningar större än henne själv har Anna skrivit musik, poesi och filmmanus.

Romandebuten ”Tunna väggar” har i över tio år insisterat på att få komma till världen via denna omvärldsbevakande koncernstrateg.

I sin yrkesroll har Anna gett sig på de stora försörjningsfrågorna vilket skapat avtryck i flera forum, bland annat som rådgivare till regeringens framtidskommission och som TEDx-talare.

”Tunna väggar” är en annan vinkel på utmaningen – en relationsroman som också greppar över de stora sammanhangen.

Ett skönlitterärt manifest för hållbarhet i relationer, i världsekonomin och i miljön.

– Det här känns spännande: en blandning av tillfredsställande målgång och nervös bävan. Nu stundar intervjuer, kanske några recensioner, jobb med kontraktet för utgivning i Tyskland som ett förlag erbjudit mig, säger Anna Borgeryd.
Några röster om Tunna väggar:

”Lätt och elegant kärlekskomedi med djupa insikter i den omvälvande tid vi lever i. Skickligt! Jag sträckläste den på tåget.” 

Karl-Henrik Robèrt, Det Naturliga Steget

”Tunna väggar är relationsromanernas Da Vinci-koden.” 

Pär Holmgren, meteorolog & författare

Besök Tunna väggars Facebook-sida: https://www.facebook.com/tunnavaggar/

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.