Annas debutroman lanseras i dag

05 SEP 2013
Skrivet av :
Anna Borgeryd har författat relationsromanen "Tunna väggar".

Anna Borgeryd har författat relationsromanen “Tunna väggar”.

I dag, torsdagen den 5 september, lanseras relationsromanen “Tunna väggar”. Boken är skriven av Anna Borgeryd, styrelseordförande och koncernstrateg i familjeföretaget Polarbröd.

Den kreativa oenighet Anna växt upp med i det norrländska brödföretaget väckte hennes intresse för konfliktforskning, som hon doktorerade i 1998. Ständigt sporrad av utmaningar större än henne själv har Anna skrivit musik, poesi och filmmanus.

Romandebuten “Tunna väggar” har i över tio år insisterat på att få komma till världen via denna omvärldsbevakande koncernstrateg.

I sin yrkesroll har Anna gett sig på de stora försörjningsfrågorna vilket skapat avtryck i flera forum, bland annat som rådgivare till regeringens framtidskommission och som TEDx-talare.

“Tunna väggar” är en annan vinkel på utmaningen – en relationsroman som också greppar över de stora sammanhangen.

Ett skönlitterärt manifest för hållbarhet i relationer, i världsekonomin och i miljön.

– Det här känns spännande: en blandning av tillfredsställande målgång och nervös bävan. Nu stundar intervjuer, kanske några recensioner, jobb med kontraktet för utgivning i Tyskland som ett förlag erbjudit mig, säger Anna Borgeryd.
Några röster om Tunna väggar:

”Lätt och elegant kärlekskomedi med djupa insikter i den omvälvande tid vi lever i. Skickligt! Jag sträckläste den på tåget.” 

Karl-Henrik Robèrt, Det Naturliga Steget

“Tunna väggar är relationsromanernas Da Vinci-koden.” 

Pär Holmgren, meteorolog & författare

Besök Tunna väggars Facebook-sida: https://www.facebook.com/tunnavaggar/

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.