Älvsbyns damer säkrade nytt kontrakt

23 SEP 2013
Sara Eliasson gjorde sitt första mål efter comebacken i Älvsbyn.

Det blev oavgjort i Älvsbyns bortamatch mot Storfors, 1-1 (0-1). Men ändå var det två vinnare som vandrade av planen.

För helgens resultat innebär nämligen att både Älvsbyn och Storfors säkrade nytt kontrakt i division 2 norra.

– Jag är jättenöjd med höstomgången, sade Mats Andersson, tränare.

Kontraktet var säkrat redan innan matchstart. Detta beroende på att Norrsken tidigare förlorat sin match mot Piteås andralag.

– Det visste vi om och matchen blev därefter med mycket sparka och spring-fotboll, berättar Mats.

Storfors tog ledningen tidigt i första halvlek.

– Före paus spelade vi med huvudet under armen, tycker Mats.

I andra halvlek ryckte Älvsbyn upp sig och kunde rättvist kvittera genom Sara Eliasson i den 85:e minuten.

– Efter paus började vi spela klokare och oavgjort får väl betraktas som rättvist.

Älvsbyns damer har svarat för en bra höstomgång.

– Jag är jättenöjd. Nu ska vi göra en fin avslutning i sista matchen hemma mot Luleå DFC, säer Mats.