Sista Vistträskbladet har getts ut

13 AUG 2013
Skrivet av :

vistträskbladet

Efter ett år av trevlig läsning, har nu det sista numret av Vistträskbladet delats ut. 
– Vårt första år bekostades av våra sponsorer, och det året är nu slut, berättar Sara Bohlin, en av de ansvariga bakom idén med en egen byatidning.

Sponsorerna har vardera lagt 1500 kronor, som öronmärkts till tidningen. Byaföreningen har förvaltat pengarna, som har lagts på tryckkostnader. Sammanställning och layout av materialet har, precis som distributionen, skett på ideell basis. Tidningen har varit enormt uppskattad under tiden den har funnits.

– Nu är pengarna slut, men jag och Frida har lovat fortsätta med tidningen om pengarna kommer in, berättar Sara Bohlin.

Summorna det rör sig om är ungefär 15 000 – 20 000 kronor per år. Vill du sponsra fortsatt utgivning av Vistträskbladet? Sätt in ditt bidrag på bankgiro 5743-2940 (Vistträsk Byaförening).  Märk inbetalningen Vistträskbladet.

Här kan du läsa det senaste numret:

vistträskbladet 4-2013

Läs mer på http://visttraskbladet.wordpress.com

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.