Senior Mopperz begav sig ut på jungfruresa

11 AUG 2013
Skrivet av :

Vid 12-tiden under söndagen var det dags för Senior Mopperz att genomföra sin efterlängtade sommartur med sina mopeder. Gruppen sammanstrålade i Lomtjärnsparken, för att sedan köra broarna runt. Samt stanna längs vägen och fika. En tur som blev spikad för bara några dagar sen.

– Det kan hända att det vart lite kort om tid, men vi får väl köra en till gång nu till hösten, berättar Daniel Flygare, en av gruppens grundare.

Trots den korta tiden kom ändå fyra mopedintresserade förare till parken. Förutom gruppens två grundare, Daniel Flygare och Lotta Danielsson, kom även Jeremias Apolinario och fästmön Pernilla Domander.

– Vi har ju bara pratats vid en del på Facebook, så det ska bli kul att träffa nya människor, berättar Lotta Danielsson som alltid undrat vem som kört den äldre svarta mopeden som hon brukar träffa på vägarna. Detta visade sig vara Pernilla Domander.

För tillfället har gruppen inte uppnått klubbstatus ännu. Men planer finns det.

– Det är ju ingen riktig klubb, men det ska det bli, försäkrar Daniel Flygare.

Fler bilder kommer senare. Både Lotta Danielsson och Daniel Flygare kommer att fotografera under resan.

Ett reportage om Senior Mopperz finns att läsa här (Saknar dock  bilder)

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.