Sandra satsar på café i Älvsbyn

01 AUG 2013
Skrivet av :

Ny ägare, nytt utseende. Nya öppettider och en meny där allmänheten via Facebook har fått vara med och tycka till. Bakom satsningen av Café Storgatan står 26-åriga Vidselstjejen Sandra Granström.

Sandra Granström blir ny ägare på Café Storgatan.

Sandra Granström blir ny ägare på Café Storgatan.

 

På fredag den 2 augusti slår Sandra Granström upp dörren till Café Storgatan, som fått nytt utseende. Inspirationen har Sandra Granström hittat i olika inredningsbloggar och med hjälp av släkt och vänner har renoveringen gått smidigt.

– Det enda som saknas nu är gardiner och en tapet som inte hunnit komma, säger Sandra.

Så snart byggdammet hade lagt sig och allt var undanstädat skyndade Sandra att bunkra upp i matförrådet och satte sedan igång med att fylla frysen med sitt goda hembakta fika (Jodå, undertecknad har fått smaka och vittnar om att det var utsökt).

Trots sin ringa ålder har Sandra stor erfarenhet av restaurangyrket. Hennes anställningar har varierat allt från Hotell Storforsen till Oslo och i går gjorde hon sin sista dag som restaurangchef på Hotell Bodensia. Nu är det 110% eget som gäller och att hålla många bollar i luften verkar inte vara några problem alls.

Vi på redaktionen önskar Sandra med personal ett stort lycka till!

_DSC2598

 

 

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.