Rösta på Årets Pärla

näringslivsgala

Röstningen till årets Pärla i Älvsbyns Näringsliv är nu igång. Tre företag har nominerats till titeln, som närmast kan beskrivas som ”folkets val”. 

De företag du kan rösta på har blivit nominerade av allmänheten. Röstningen för ”Årets pärla” 2013 pågår på webbplatsen Näringslivsgala.se mellan den 1 augusti till den 31 augusti 2013. Där finns namnen och motiveringarna för de nominerade. Man får bara rösta en gång per person.

Vinnaren presenteras på Älvsbyns näringslivsgala, på webbplatsen och SJÄLVKLART hos oss på Älvsbyn Just Nu efter att galan är genomförd.

Må bästa nominerade vinna!

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.