Lisa målskytt i landslaget på nytt

05 AUG 2013
Skrivet av :

Älvsbytjejen Lisa Renlund, som numera spelar för Piteå IF, blev målskytt när Sverige besegrade Israel med hela 8-0 i EM-kvalet för flickor 16. Lisa blev inbytt i den 73:e matchminuten. Fyra minuter senare gjorde hon målet som betydde 7-0.

I fredags besegrade Sverige Portugal med 3-0. En match i gruppspelet återstår, mot Serbien på onsdagskvällen. Samtliga matcher spelas i Israel.

Målet i matchen mot Israel var Lisas tredje i flicklandslaget. Det första kom i en match mot Norge förra sommaren och det andra gjorde hon i ett möte mot England som spelades på Island tidigare i år.

Läs mer genom att klicka här…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.