Kanisbacken expanderar

16 AUG 2013
Skrivet av :
bastutunna-kanis

En bastutunna med altan kommer att finnas i Kanisbacken.

Det är mitten av augusti och känslan av den kommande hösten har redan infunnit sig. I alla fall på platsen för kommunens populära skidbacke; Kanis. 

På Kanisbacken råder febril aktivitet, man förbereder redan inför den kommande säsongen. Campingen byggs ut med sjutton nya platser, så skogsparkeringen kommer sammanlagt att rymma trettio husvagnsgäster. 27 av dessa platser är redan upptagna.

– Med bara tre platser tillgodo gäller det att vara först till kvarn om man vill hinna hyra, säger Marcel Köppe, marknadsansvarig. Tillsammans med några andra brinner han för Kanisbacken och dess utveckling.

Utöver 17 nya husvagnsplatser kommer en bastutunna med altan att finnas i Kanisbacken denna vinter.

FOTO: M. Åström Bastuprodukter

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.