Gemensam husvagnsträff på Lillstrand

26 AUG 2013
Skrivet av :

Ett fyrtiotal husvagnsägare samlades under helgen som var på EFS i Lillstrand. Det var Johannes 3:16, en sammankomst för kristna husvagnsägare i Norr- och Västerbotten som hade sin årliga höstträff, och värdar för besöket var Vistträsk och Muskus.

– Vi har arrangerat sammankomsten ett flertal tillfällen när den varit förlagd i Norrbottens län och det är alltid lika roligt, säger Gunnel Björk, Muskus.

Inga och Per-Olof Sandström tillhörde årets välkomstkommitté.

Inga och Per-Olof Sandström tillhörde också årets välkomstkommitté.

På agendan stod bland annat ett besök vid Bensinmuseet och ett informationsmöte där Dick Öhman, Vistträsk berättade om Älvdalen. Och så givetvis den gemensamma surströmmingsmiddag, som har kommit att bli en tradition bland husvagnsgängt som bildades redan vid början på 80-talet.

Dick Öhman fanns på plats och informerade om Älvdalen.

Dick Öhman fanns på plats och informerade om Älvdalen.

Varje år hålls två sammankomster, en vår- och en höstträff. Vart annat år i Norrbottens, respektive Västerbottens län och deltagarna utser olika värdar från gång till gång.

– Det är enkelt, det är roligt och fokus ligger alltid på gemenskap, sammanfattar Gunnel Björk.

Flera husvagnscampare passade på att njuta av solskenet.

Flera husvagnscampare passade på att njuta av solskenet.

 

FOTO: Fred Björk

Om Skribenten
Vår reporter Sara är en aktiv sexbarnsmamma som ger järnet med järnen i elden. Detta även om arbetet på Älvsby Församling tar upp en heltid. Så då kan man väl säga att det är fullt upp.