… och än slank han ner i diket

08 AUG 2013
Skrivet av :

En personbil på väg mellan Arvidsträsk och Petbergsliden längs Storsundsvägen, kom av okänd anledning ut i grussträngen utanför den asfalterade vägen och ner i diket under torsdagseftermiddagen. Därefter slank bilen ner i diket över en väg till en fastighet i Husavan för att sedan hamna i diket på motsatta sidan.

Enligt personer på plats var inte föraren skadad, med dock väldigt skärrad över det inträffade och och fick skjuts hem. På sin väg ned i diket och upp på infartsvägen tog den med sig grova stenar, flyttade en soptunna samt demolerade fronten när den stannade i diket. Skadorna på bilen blev rätt omfattande och kommer nog att innebära skrotning.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.