Älvsbyn 2 nära skräll mot serieledarna

26 AUG 2013
Skrivet av :

Älvsbyns unga utvecklingslag var nära att sätta krokben för serieledarna IFK Arvidsjaur i damernas division fyra södra. Detta på IFK:s hemmaplan Ringelvallen. Nu blev det en hedersam förlust med 2-4 (2-4).

–  Jättebra av tjejerna som växer varje match. Vi startade säsongen med 10-0 och 9-1-förluster mot just detta lag. I dag spelar vi 4-2, förde spelet stundtals och hade lika gärna kunna peta in någon mer boll. Om än vi kanske inte kunde vinna matchen så hade vi definitivt chanserna att vinna andra halvlek, analyserar Gabriella Grahn, assisterande tränare på sin blogg…

Älvsbyns mål gjordes av Ellen Sandström och Sanna Torgersson.

– Det som är roligast är att tjejerna börjat rulla boll, vågar kriga och ta för sig, skriver Gabriella.

Noterbart är att samtliga mål i matchen gjordes under första halvlek.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.