Älvsbykille utmanar Musikvideotoppen

Foto: Simon Lindgren

Foto: Simon Lindgren

Joe Fiddle har med sin “Myths And Cliffs” (andra singeln i ordningen) omnämnts som en av veckans utmanare på Musikvideotoppen. På sidan kan man som besökare rösta på de tre videos man gillar bäst.

Singer/songwritern Joe Fiddle heter egentligen Joe Nyström och kommer från Älvsbyn. Han inledde sin musikaliska karriär som trubadur på gator och pubar i Oslo. Nu har han också börjat släppa låtar som han skrivit själv.

Inspirationen hämtas från förebilder som Bob Dylan, Joni Mitchell och The Tallest Man On Earth. Förutom den egna You tube-kanalen, har Fiddle också en facebooksida där intresserade kan följa hans arbete.

Kika på videon här, och glöm inte att rösta på Joe Fiddler på Musikvideotoppen!

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.