Älg påkörd av två bilar – en person förd till sjukhus

12 AUG 2013
Skrivet av :

En person skadades och fördes till Sunderbyns sjukhus efter en kollision mellan personbil och älg på väg 94 mellan Älvsbyn och Arvidsjaur sent på söndagskvällen. Olyckan inträffade i närheten av byn Vuotner.

Det ovanliga med älgkollisionen var att djuret kördes på av två bilar!

Efter den första kollisionen blev älgen liggande på vägen. Strax därefter kom en mötande personbil mot olycksplatsen. Föraren av detta fordon hann inte uppfatta situationen och körde rakt på det skadade djuret.

Larmet till SOS kom klockan 22:40 på söndagskvällen.

FOTO: Arkivbild

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.