Vidsel okontaktbart

26 JUL 2013
Skrivet av :

Under ett par dagar har hela Telias nät legat nere, vilket omöjliggjort kommunikation via både mobila och fasta nätet. 

Den som har kommunens bredband eller exempelvis Net 1 har haft åtkomst till internet, varifrån felanmälan gjorts. Vidselsbor och solande semesterfirare har trots detta kunnat ringa nödnumret 112 då det har behövts.

Den obemannade macken i Vidsel har inte gått att nyttja, eftersom att betalstationen är kopplad till mobila nätet. Förhoppningsvis har detta inte ställt till några större problem för boende och/eller turistande i området.

Klockan 16.00 idag skulle problemet vara åtgärdat.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.