Tråkig start på höstomgången för Älvsbyns fotbollsdamer

31 JUL 2013

Älvsbyns fotbollsdamer verkade fortfarande vara på semester när höstomgången i division II norra inleddes. Det blev förlust med 1-5 (1-2) borta mot Trångfors.

Caroline Lindqvist, gjorde Älvsbyns mål.

Första kvarten spelade Älvsbyn någorlunda hyfsat och hoppet om poäng tändes när Carolin Lindqvist kvitterade till 1-1 i den 37:e matchminuten. Men jublet fastnade snabbt i halsen. Redan minuten efter återtog Trångfors ledningen. Sedan var inte Älvsbyn ens nära att kunna hota hemmalaget.

Riktigt tungt blev det när Trångfors utökade sin ledningen till 3-1 redan två minuter efter pausvilan.

Förlusten innebär att Älvsbyn nu ligger sist i tabellen.

Bäst för dagen i ett tafatt Älvsbyn var Hilda Granström och Frida Bergvall.