Storforsen – ett äventyrsbad format av naturen

31 JUL 2013
Skrivet av :

”Ett äventyrsbad format av naturen med dopp i naturliga bubbelpooler och där man kan hoppa från 12 meter höga berghällar.” Ja, så beskrivs Storforsen i en ranking av Sveriges badplatser som görs av hygienföretaget Barnängen och Svenska Turistföreningen, STF.

Foto: Anton Christenson

Foto: Anton Christenson

Rankingen bygger på en tävling, Hela Sverige badar, där allmänheten uppmanas bidra med bilder och tips på badplatser de rekommenderar. Tävlingen inleddes i maj och pågår fortfarande.

Så har du ditt bad-smultronställe, så skicka gärna in en bild med kommentarer. Länken har du här ovan. Du kan vinna fina priser. En av maj månads vinnare var Monica Sundkvist från Älvsbyn som skickat in en bild från Storforsen.

Foto: MAacel Köppe

Foto: Marcel Köppe

Storforsen tillhör ett av de populäraste bidragen i tävlingen och toppar länslistan tillsammans med Pite Havsbad och Pultviken i Luleå.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.