SM deltävling 4 i Rallycross idag

02 JUL 2013
Skrivet av :

Den fjärde deltävlingen i Rallycross-SM fortsätter idag på Höghedens motorstadion. Efter lördagens deltävling där det skördades fina framgångar både för Thomas Öhman och Wiktor Johansson från hemmaklubben ÄMS, ställer man sig nu frågan om detta fortsätter idag.

Lördagens tävling drog ut på tiden, då en hel del strul med tekniken flyttade fram allt så att den avslutande finalen slutade efter kl. 19. I dag hoppas man från funktionärshåll att tidsplanen skall hålla bättre, både teknisk och tävlingsmässigt och kl. 11 drar det hela igång.

Älvsbyn Just Nu finns på plats och skall försöka fånga de små detaljerna för våra lokala förare och deras framgångar. Men givetvis följer vi även hela tävlingens och text och bilder kommer senare under tisdagskvällen.

Du kan följa tävlingen via webben live HÄR ! (Till vänster finner du länkar alla listor och resultat.)

Även lördagens tävling kan du se HÄR !

 

 

 

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.