Ny seger – Viktor fortsätter att imponera

15 JUL 2013
Skrivet av :
Viktor Johansson var snabbast igen!

Viktor Johansson var snabbast igen!

Unge Älvsbyföraren Viktor Johansson fortsätter att imponera på rallycrossbanorna. I lördags vann han klassen 2400 Super Nationell vid tävlingarna i Piteå i överlägsen stil. Viktor var snabbast i samtliga heat och krönte dagen med att vinna A-finalen.

– Det har flutit på bättre än jag vågade hoppas på. Underbart skönt, säger Viktor till Piteå-Tidningen.

Men det började illa på träningen. En drivaxel krånglade. Men Viktors team hann få bilen i trim till första heatet.

Tvåa i  2400 Super Nationell blev Viktors klubbkamrat Daniel Loggert.

Thomas Öhman blev trea i klassen Supernationell.

Thomas Öhman blev trea i klassen Supernationell.

I klassen Supernationell knep Älvsbyföraren Thomas Öhman en tredjeplats. Han låg ett tag tvåa i A-finalen men fick till slut se sig frånåkt av segraren Linus Westman, Kalix, och tvåan Fredrik Tiger, också han Kalix.

FOTO: STERLING NILSSON

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.