Ny seger – Viktor fortsätter att imponera

15 JUL 2013
Skrivet av :
Viktor Johansson var snabbast igen!

Viktor Johansson var snabbast igen!

Unge Älvsbyföraren Viktor Johansson fortsätter att imponera på rallycrossbanorna. I lördags vann han klassen 2400 Super Nationell vid tävlingarna i Piteå i överlägsen stil. Viktor var snabbast i samtliga heat och krönte dagen med att vinna A-finalen.

– Det har flutit på bättre än jag vågade hoppas på. Underbart skönt, säger Viktor till Piteå-Tidningen.

Men det började illa på träningen. En drivaxel krånglade. Men Viktors team hann få bilen i trim till första heatet.

Tvåa i  2400 Super Nationell blev Viktors klubbkamrat Daniel Loggert.

Thomas Öhman blev trea i klassen Supernationell.

Thomas Öhman blev trea i klassen Supernationell.

I klassen Supernationell knep Älvsbyföraren Thomas Öhman en tredjeplats. Han låg ett tag tvåa i A-finalen men fick till slut se sig frånåkt av segraren Linus Westman, Kalix, och tvåan Fredrik Tiger, också han Kalix.

FOTO: STERLING NILSSON

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.